Ontdek de kracht van ons merk...


.

Lokale productie

Na 25 jaar zijn wij nog steeds een 100% Belgische/Europese onderneming en trots op het feit dat we in eigen land produceren. Onze ecologische voetafdruk is dan ook minimaal. Biomix Pro is dus een op en top milieuvriendelijk product!

Subliem resultaat zonder moeite

Voor en door de natuur is ons credo! Elk product zorgt voor een optimaal resultaat met een minimale inspanning en een positieve impact op het milieu. Stuk voor stuk zijn ze volledig biologisch afbreekbaar en toch zeer krachtig.

Enkel natuurlijke bestanddelen

Enzymen zijn een belangrijk element in verschillende producten van ons assortiment. Zij zorgen in combinatie met de andere biologische stoffen, voor een diepgaande reiniging. Een enzym is minuscuul klein en kan daardoor doordringen tot moeilijk bereikbare plaatsen.  Daarnaast werken ze als een katalysator langdurig,  waardoor er met een kleine inspanning een geweldig resultaat wordt bereikt. Onze natuur en ons lichaam zitten boordevol enzymen... groener kan dus niet!

Unieke, innovatieve formules

Voor elke toepassing in de schoonmaak wordt gezocht naar de beste, unieke formule zodat het meest optimale resultaat kan bereikt worden. Deze formules worden ook regelmatig vernieuwd en/of bijgesteld want  de klimaatdoelstellingen van onze overheden worden terecht steeds strenger. Ons bedrijf staat garant voor correcte toepassing van deze regels en vindt zichzelf dus regelmatig opnieuw uit. Kwaliteit ten top!

Heeft u interesse of vragen?